Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® sabor fort-aromàtic Bio
Appenzeller® sabor fort-aromàtic Bio

Appenzeller® sabor fort-aromàtic Bio

«Des del 2013, el segon tipus de formatge Bio completa l'assortiment amb l'Appenzeller® sabor fort-aromàtic Bio. L'especialitat de formatge Appenzeller® més nova correspon al sabor de l'Appenzeller® sabor fort-aromàtic. Ambdues li deuen el seu sabor únic intens i aromàtic a l'adobament d'herbes secret amb el qual s'ha tractat el formatge durant el temps de curació, d'entre 4 i 5 mesos. L'etiqueta especial i verda "Bio", juntament amb la crosta "bio" garanteixen la qualitat de l'Appenzeller® sabor fort-aromàtic ecològic. »
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
4-5
Durada de la curació
Sabor
Forta
Labels
Bio
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.