Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Alpenzeller®
Alpenzeller®

Alpenzeller®

«Ara Appenzeller® està disponible a la botiga de formatges Salesis a Appenzell, a la formatgeria amb sala de demostració de Stein i directament a Alpen Rainhütten i Spitzig Stein i, per suposat, també a la botiga en línia d'Appenzeller®. Porta una etiqueta verda i platejada. El terme ""formatge alpí"" està protegit a Suïssa. Només es pot atorgar si es compleixen les regles estrictes pel que fa a l'alimentació de les vaques i a la fabricació. El formatge s'ha d'elaborar a l'estiu. L'Appenzeller® les compleix totes. »
Appenzeller Schaukäserei AG, Stein AR Käserei Müller-Thurgau / Käse Thurgau AG, Hagenwil-Amriswil
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Setmanes
10
Durada de la curació
Sabor
Suau
Aromàtic
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Maig-Setembre
Mida de la roda
5.00-6.00 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.