Formatgeries de demostració suïsses

Formatgeries de demostració

A les formatgeries de demostració suïsses hi ha moltes coses que es poden veure i experimentar, tant en grup, de forma individual o en família.

Lògicament, quan es visita una formatgeria, el formatge té un paper central. Veure com es fabrica i es té cura d'un formatge autèntic Emmentaler AOP, Appenzeller®, Gruyère AOP o Raclette sempre sorprèn tant a joves com a adults. Qui hauria pensat que en un formatge hi ha tant d'ofici, coneixements, compromís i amor?

Tanmateix, només el formatge no és el que converteix aquesta excursió en inoblidable. El que l'envolta és allò que la fa realment emocionant. Cal incloure-hi moments culinaris, així com un programa personalitzat i possibilitats de conèixer millor l'indret: des d'una passejada a cavall fins a l'experiència de trobar or en un rierol, passejar en bicicleta elèctrica o una caminada per un paisatge pintoresc.

www.emmentaler-schaukaeserei.chwww.schaukaeserei.chwww.lamaisondugruyere.chwww.fromagerie-les-martel.chwww.schaukaeserei-engelberg.ch