Receptes amb formatge suís
Anar a visió general
Torrada de pa de gingebre amb L'Etivaz AOP i endívia

Torrada de pa de gingebre amb L'Etivaz AOP i endívia

Ingredients

Par a 4 personas
1 cullerada de mantega
1 gra d'all
4 fulles Petites d'endívia
8 llesques de pa de gingebre
4 llesques de L'Etivaz AOP
sal i pebre

Temps necessari: Preparació: 15 min. Cocció: 5 min.

Preparació

Fondre la mantega en una paella. Afegir el gra d'all perquè es dauri al costat de les fulles d'endívia durante Uns 5 minuts. S'assaona amb sal i pebre.
Tosti breument les llesques de pa de gingebre perquè quedin lleugerament cruixents.
En les quatre llesques de pa, col · locar molts llesques de L'Etivaz AOP. Afegir les fulles d'endívia. Cobrir amb les quatre llesques restants i assegurar amb un escuradents de fusta que serveixen de decoració
Organitzar en plaques i servir.

Recomanació

Les torrades són perfectes amb una amanida de ruca o de blat

Formatge en aquesta recepta

Font

Laurence Duhot, Crémerie de Linkebeek, Bruxelles.

Anar a visió general