Receptes amb formatge suís
Anar a visió general
Tartaletes de poma, pera i formatge Le Gruyère AOP

Tartaletes de poma, pera i formatge Le Gruyère AOP

Ingredients

Par a 6 persones
Temps de preparació: 25 min. Repòs: 5 min. Temps de cocció: 25 min. Total: A punt en 50 minuts.
100g de Le Gruyère AOP
250 g de pasta brisa
2 pomes
1 pera
1 cullerada de mel
El suc d'1 llimona
farigola
2 cullerades de sucre

Preparació

1. Preescalfar el forn a 180 ° C. Greixar i enfarinar els motlles per a les Tartales. Utilitzarem uns motlles d'entre 8-10 cm. Després situeu la massa en els motlles.
2. Punxar la massa amb una forquilla. Enfornar les cassoletes 10 minuts. Deixar refredar.
3. Tallar les peres a daus i posar-les en un bol amb la mel i el suc de llimona. Tallar les pomes a rodanxes fines. Reservar.
4. Tallar a daus el formatge Le Gruyère AOP. Col · locar la meitat del formatge en el fons dels motlles amb les peres a daus i unes fulles de farigola.
5. Col·loqui les rodanxes de poma formant una roseta i escampar sucre moreno.
6. Posar les cassoletes farcides al forn a 180 ° C i mantenir durant 10 minuts. Per servir, col·locar una mica de formatge Gruyère en glaçons i decorar amb farigola fresca.

Consell de preparació

Aquestes cassoletes poden servir-se calents o deixar-les refredar i servir-se en fred.
Informació

Informació

Sabies què? Les pomes i les peres provenen d'Àsia. Les pomes de Kazakhstan i les peres de la Xina, on encara ALS segueixen cultivant després de 6.000 anys!

Formatge en aquesta recepta

Anar a visió general