Receptes amb formatge suís
Anar a visió general
Pastís de formatge Gruyère AOP i espinacs amb salsa de cúrcuma

Pastís de formatge Gruyère AOP i espinacs amb salsa de cúrcuma

Ingredients

Per a 4 persones.
125 g de formatge Gruyère AOP
750 g de fulles d’espinacs
Sal
4 ous
2 dl de llet semidesnatada
75 g de pa ratllat
1 dent d’all
1 cullerada de farigola
Pebre
3 dl iogurt semidesnatat
½ culleradeta de cúrcuma
½ culleradeta de coriandre
¼ culleradeta de comí
1 culleradeta de suc de llimona
1 cullerada d’oli

Temps necessari: Préparation : 30 minutes Cuisson : env. 40 minutes

Preparació

Ratllar gruixut el Gruyère AOP. Posar els espinacs en aigua bullint i sal fins que bullin. Escórrer els espinacs, i esbandir-los en aigua gelada. Extreure l’aigua i trossejar-los. Batre els ous i barrejar-los amb la llet, el pa ratllat i el Gruyère AOP. Afegir els espinacs, picar l’all i condimentar amb la farigola, la sal i el pebre. Barrejar-lo tot. Posar la barreja en el motlle engreixat i fornejar-lo a una temperatura de 200 ºC durant 40 minuts.

Per a la salsa, mesclar el iogurt, les espècies, el suc de llimona i l’oli d’oliva, i condimentar amb sal i pebre. Desmotllar el pastís, tallar en trossos i servir amb la salsa.

Informació

1 porció conté aprox.:
418 kcal / 1749 kJ, 28 g de proteïnes, 23 g de greix, 22 g de carbohidrats.

Formatge en aquesta recepta

Font

Interprofession du Gruyère

Interprofession du Gruyère

www.gruyere.com

Anar a visió general