Receptes amb formatge suís
Anar a visió general
Galettes de col amb salsa de tomàquet i formatge Gruyère

Galettes de col amb salsa de tomàquet i formatge Gruyère

Ingredients

Per a 4 persones.
120 g de Gruyère AOP
1 ceba
1 dent d’all
3 cullerades d’oli d’oliva
1 llauna gran de tomàquets trossejats (800 g)
1 culleradeta d’orenga
Sal, pebre
500 g de col blanca, 450 g preparats
1 branqueta de julivert
50 g de farina
3 ous
½ cullerada de comí
1 cullerada de coriandre

Preparació

Tallar finament la ceba i l’all, i saltejar en una cullerada d’oli. Afegir els tomàquets, i deixar a foc lent durant aprox. 20 minuts, condimentar amb orenga, sal i pebre.

Tallar la col en quarts, treure el cor, tallar els quarts en tires de 2-3 mm. Coure les tires de col durant 5 minuts. Tallar el julivert i ratllar el Gruyère AOP. Mesclar la farina, els ous, el julivert i el Gruyère AOP. Afegir les espècies, la sal i el pebre a la col refredada i barrejar tot bé.

Les galettes s’han de fregir una a una o en dues paelles. Per fer això, escalfar les dues cullerades d’oli restant, abocar la mescla de col cullerada a cullerada en l’oli i aplanar-la una mica. Fregir durant 3-5 minuts per cada costa fins que estiguin daurades. Servir les galettes amb la salsa de tomàquet i, si es desitja, amb cuscús.

Informació

1 porció conté aprox.:
354 kcal / 1487 kJ, 18 g de proteïna, 22 g de greix, 21 g de carbohidrats

Formatge en aquesta recepta

Font

Interprofession du Gruyère

Interprofession du Gruyère

www.gruyere.com

Anar a visió general