Receptes amb formatge suís
Anar a visió general
Amanida de llenties figues i Le Gruyere AOP

Amanida de llenties figues i Le Gruyere AOP

Ingredients

Per a 4 persones
125 g de Gruyère AOP
150 g de llenties negres o verdes
2 fulles de llorer
3 cullerades de vinagre de vi negre
2 cullerades de brou
4 cullerades d’oli de colza o d’oliva
Sal, pebre
200 g de figues
75 g de pernil curat
1 grapat d’alfàbrega
100 g de ruca

Temps necessari: 50 minutos

Preparació

Cobrir les llenties i les fulles de llorer amb aigua i portar a ebullició. Cuinar durant 20-30 minuts a foc suau fins que estiguin toves. Escórrer les llenties en un colador. Treure les fulles de llorer.
Mesclar el vinagre, el brou i l’oli i condimentar amb sal i pebre. Barrejar les llenties amb la salsa.
Tallar les figues a quarts. Trossejar finament el pernil. Tallar el Gruyère AOP en rodanxes fines amb un pelador. Separar les fulles d’alfàbrega de les tilles. Mesclar tots els ingredients amb les llenties i servir directament en plats.

Informació

1 porció conté:
420 kcal/ 1759 kJ, 26 g de proteïnes, 21 g de greix, 28 g de carbohidrats.

Formatge en aquesta recepta

Font

Interprofession du Gruyère

Interprofession du Gruyère

www.gruyere.com

Anar a visió general