Vacherin Fribourgeois AOP
Vacherin Fribourgeois AOP

Vacherin Fribourgeois AOP

L'exquisit formatge cremós

En tant que producte regional autèntic, el Freiburger Vacherin AOP reflecteix de forma subtil la gamma completa d'aromes de la flora dels Prealps i de l'altiplà del cantó de Friburg.

Aquest formatge, protegit per una marca de garantia, es caracteritza pel seu caràcter pronunciat. Gràcies a una pasta fina, que es fon amb facilitat, molt refinada i amb una olor característica, el Freiburger Vacherin AOP ocupa un dels llocs destacats entre les especialitats de formatge. 

Un gran saber fer i l'amor per la professió caracteritzen els formatgers artesans del cantó de Friburg. A les formatgeries locals treballen la llet de vaca subministrada cada dia, una matèria prima de la millor qualitat, nutritiva i aromàtica. La fabricació es porta a terme segons una recepta original tradicional i única.

Gràcies a la refinació i a un tractament especial, el Freiburger Vacherin AOP s'adequa perfectament per menjar-lo sol. Aquest producte de qualitat superior aporta a la plata de formatges una nota original. En tant que ingredient bàsic, confereix a la «fondue moitié-moitié» (meitat Gruyère AOP, meitat Freiburger Vacherin AOP) una textura cremosa i sabor.

Receptes amb aquest formatge