Tilsiter
Tilsiter

Tilsiter

Una marca forta

Els emigrants suïssos van difondre l'art del formatge a molts països. Això també va ser així a Prússia oriental, que avui és part de Rússia. Des d'allà, des d'una ciutat anomenada Tilsit, va tornar a casa el 1893 Otto Wartmann, originari de Thurgau.

A la butxaca de l'abric portava una recepta de formatge. La va perfeccionar a la bella vila de Bissegg, Thurgau. I va cultivar la fabricació de formatge amb mesures de qualitat absolutament noves. El Tilsiter suís finalment era a casa seva. 

Llet fresca, processos normativitzats, controls conseqüents: aquesta és la recepta per a un Tilsiter Switzerland immillorable.

La qualitat del Tilsiter no només té a veure amb la seva fabricació, sinó també amb l'alegria i la passió. Fer formatge és tot un art. I la passió forma part de l'art com la llet al calder de formatge.

Tilsiter Switzerland existeix des de 1893. La recepta segueix sent la mateixa. Els reptes també: fabricar un formatge que emocioni cada dia.

Receptes amb aquest formatge