Sbrinz AOP
Sbrinz AOP

Sbrinz AOP

El formatge extradur amb més aroma

Sbrinz AOP és un formatge extradur amb molt aroma de la Suïssa interior amb una tradició secular. 30 formatgeries seleccionades de les valls i dels Alps produeixen cada dia aquest formatge a partir de llet crua de primera qualitat, quall i sal. Sbrinz és un producte 100% natural, elaborat sense cap tipus d'additius. L'emmagatzematge també té lloc al territori d'origen. Des de 2002, el formatge Sbrinz està protegit amb la denominació d'origen «AOP» (Appellation d’Origine Protegée). Això garanteix que només es ven formatge Sbrinz que compleix els requisits de qualitat del plec de condicions més estrictes.

Madurat com a mínim durant 18 mesos

Fins que aquest aromàtic formatge de la Suïssa interior es pot consumir, ha de passar temps, molt de temps. La maduració dura com a mínim 18 mesos; com més duri l'emmagatzematge, més aromàtic serà el buquet.

Sbrinz AOP és l'únic formatge suís que es pot degustar de tres maneres diferents: amb una maduració de 18 mesos, es pot menjar en rotlles finament tallats. A partir de 24 mesos, és adient en bocins per a l'aperitiu o per presentar-lo en una plata de formatges. Finalment, ratllat, el formatge Sbrinz aporta a infinits plats el toc màgic final. Sbrinz AOP és molt versàtil i adient per a qualsevol ocasió!

Receptes amb aquest formatge